x close

Fii alături de noi!

Scene șocante în Liga I! Jigniri și amenințări cu moartea între Ganea și o jurnalistă

de 19 Mar 2016   •   13:06
Scene șocante în Liga I! Jigniri și amenințări cu moartea între Ganea și o jurnalistă 96

FC Voluntari a câștigat meciul cu CSMS Iași, scor 1-0, însă chiar și așa Ionel Ganea a fost foarte nervos după meci. Acesta a avut o atitudine oribilă față de o jurnalistă de la Look TV.v"Ţărancă proastă! Ochelaristo, dacă-ţi trag una te lipesc de perete, hai mai repede, că mă grăbesc", ar fi spus tehnicianul lui Voluntari, scrie Gsp.ro.

Alina Iosub și-a pierdut şi ea cumpătul și a reacționat în același stil ca Ganea: "Asta e a doua oară când mi-o faci. Dar nu contează, a treia oară, la Botoșani, s-ar putea să nu te întorci viu la București. Îți promit. Ai grijă la Botoșani, să nu pleci rupt", a strigat jurnalista Look TV după Ganea.

 

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Adrian Cristea a uitat-o total pe Bianca Drăguşanu. S-a întors în braţele primei iubite

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut una dintre relaţiile cu năbădăi. După multe împăcări şi certuri, cei doi par să-şi fi găsit în sfârşit liniştea departe unul de celălalat.

28 Iun 2016  •  22:48

sati