Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a câştigat CUPA LIGII, 3 - 0 în finala cu Pandurii

Steaua a câştigat CUPA LIGII, 3 - 0 în finala cu Pandurii

Steaua a câştigat CUPA LIGII, 3 - 0 în finala cu Pandurii
Sursa foto: Foto: gsp.ro
20 Mai 2015   •   22:03

Bucurie reţinută pentru stelişti, care şi-au trecut în palmares primul trofeu al sezonului, Cupa Ligii, după victoria clară din finală, 3 - 0 cu Pandurii.

Elevii lui Costel Gâlcă au suferit în mai multe momente, însă la finalul celor 90 de minute trofeul a fost câştigat de echipa mai bună.

Iancu a deschis repede scorul, în minutul 3, după ce a transformat penalty-ul obţinut de Breeveld.

Ghinioanele pentru gorjeni au început după primul sfert de oră, atunci când Cordoş a ieşit accidentat, iar cinci minute mai târziu Nicoară a ratat o bună ocazie de a egala.

Matulevicius a ratat şi el o ocazie foarte bună, iar Pandurii au intrat în dezavantaj la pauză, chiar dacă au condus ostilităţile în prima parte.

După revenirea de la cabine Momcilovic a ratat incredibil şi în loc de 1 - 1 a fost 2 - 0. Chipciu a marcat cu un şut sub bară, după o pasă a lui Adi Popa.

În minutul 67 Chipciu s-a transformat în servant şi a pasat perfect pentru Ţucudean, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Până la final unicul eveniment notabil a fost revenirea pe teren a lui Eric, care însă a ieşit după nici 5 minute, accidentat.
 
"Nu sunt dezamăgit. Vreau să felicit Steaua pentru o victorie meritată, dar şi Pandurii pentru că am reuşit să ajungem până aici. Una peste alta este o victorie meritată a Stelei, a arătat bine şi le doresc succes să câştige campionatul şi Cupa României. Îi felicit pe jucătorii de la Pandurii pentru că au ajuns până aici, este o premieră, ne-am fi dorit cu toţii să câştigăm şi finala, dar în aceasă seară, Steaua a fost mai bună. Dacă am fi câştigat Cupa, eu zic că ar fi fost un sezon bun, dar încă avem problema cu evitarea retrogradării. Sper ca în jocul de duminică, echipa să reauşească să câştige şi să asigure sută la sută rămânerea în prima ligă. Cred că este o victorie de moral câştigarea trofeului. Steaua esta la mâna lui ASA, depinde de rezultatele lor. E o echipă bună, dar e posibil orice în acest final", a spus Eugen Pîrvulescu, preşedintele suspendat al Pandurilor.


×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close