Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo-Steaua 1-1. Trupa lui Reghecampf, tot mai departe de titlu

Dinamo-Steaua 1-1. Trupa lui Reghecampf, tot mai departe de titlu

Dinamo-Steaua 1-1. Trupa lui Reghecampf, tot mai departe de titlu
06 Mar 2016   •   20:31
STEAUA-DINAMO 1-1. Tade ratează victoria pentru steiliști, iar meciul se termină la egalitate. Steaua e la șase puncte de Astra Giurgiu, care e tot mai aproape de titlu.

  min 85. Ambele echipe rămân în 10 oameni: Hamroun și Steliano Filip sunt eliminați.

min. 81. Dinamo egalează prin Bicfalvi

min. 37, Ciprian Marica iese accidentat.

min. 18. Essombe ratează egalarea, singur cu Niță.

min. 16, Chipciu trage în bară.

Steaua-Dinamo 1-0. Campioana deschide scorul prin Hamroun în minutul 11. Dinamoviștii trec pe lângă egalare, prin fostul stelist Bicfalvi. 


Atacantul Ciprian Marica și fundașul Fernando Varela sunt titulari în echipa Stelei pentru meciul cu Dinamo, care are loc duminică seara, în Șoseaua Ștefan cel Mare, în prima etapă din faza play-off a Ligii I de fotbal, scrie agerpres.ro.

Cei doi au lipsit din lotul campioanei la meciul de joi cu Dinamo, tot în Șoseaua Ștefan cel Mare, în prima manșă a semifinalelor Cupei României (0-0).

STEAUA-DINAMO LIVE. Galeria echipei de fotbal Steaua București, formată din circa 400 de persoane, își va susține formația favorită duminică seara, în derby-ul cu Dinamo, din Șoseaua Ștefan cel Mare, în prima etapă a play-off-ului Ligii I, pentru prima oară după aproximativ un an, scrie agerpres.ro.

Membrii facțiunii Peluza Nord au fost convinși de fostul manager general Mihai Stoica să revină alături de echipă începând cu partida de duminică.

Suporterii au refuzat să vină grup organizat la partidele echipei Steaua în urma litigiului dintre clubul condus de Gigi Becali și CSA Steaua, club al MApN.

×
Subiecte în articol: steaua-dinamo
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close