Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Voinţa Sibiu termină turul în afara locurilor retrogradabile, după victoria cu 2-1 de la Mioveni

Voinţa Sibiu termină turul în afara locurilor retrogradabile, după victoria cu 2-1 de la Mioveni

Voinţa Sibiu termină turul în afara locurilor retrogradabile, după victoria cu 2-1 de la Mioveni
de M.T.    |    11 Dec 2011   •   17:19

Voinţa Sibiu a câştigat cu 2-1 pe terenul lui CS Mioveni în etapa a 17-a din Liga I şi termină turul de campionat în afara locurilor retrogradabile.

 
Echipa lui Alexandru Pelici a urcat pe poziţia a 14-a, depăşind-o pe FCM Tg. Mureş în urma victoriei obţinute duminică, în timp ce argeşenii continuă să se afle pe ultimul loc, cu doar 8 puncte.
 
Sibienii au avut primele ocazii ale partidei, irosite de Iulian Popa şi Beza, gazdele replicând prin Ayza, care a tras mult peste din situaţie favorabilă. Oaspeţii vor reuşi însă să deschidă scorul, în minutul 31, când Tătar a finalizat simplu o pasă primită de la Nicola.
 
Echipa lui Marian Pană ar fi putut egala imediat, dar Miron a respins excelent la aceeaşi fază la reluările lui Dina şi Ayza, pentru ca Tătar să aibă şansa de a face 2-0 în ultimul minut înainte de pauză.
 
Portarul Voinţei s-a remarcat şi în debutul părţii secunde, când l-a blocat pe Voicu, pentru ca, în minutul 62, Dâlbea să dubleze avantajul ardelenilor cu un şut frumos din afara careului, la care Coca nu a avut nicio şansă.
 
Mioveniul a relansat jocul în ultimele 20 de minute, după ce Vasile Gheorghe a transformat penaltyul obţinut de Claudiu Ionescu în urma duelului cu Sergiu Bar. În ciuda presiunii puse pe final la poarta lui Miron, gazdele nu au găsit resursele pentru a egala, deşi Tănasă şi Claudiu Ionescu au beneficiat de două bune oportunităţi.
 
CS Mioveni: Coca - I. Voicu, Ad. Iordache, M. Olteanu, I. Baicu - Cl. Ionescu, Ayza (Neaga 80), Mărgăritescu, V. Gheorghe - N. Dică (Enache 46) - Dina (Tănasă 46)
 
Voinţa: Miron - Sg. Bar, C. Apostol, N. Grigore II - Maghici (Burlacu 74), Beza, Dâlbea (Tânc 81), Nicola (Bunea 46) - Tătar, Lukanovic, I. Popa.

 

×
Subiecte în articol: Liga I Vointa Sibiu CS Mioveni
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un jandarm a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistanului din București
x close