Antena 3 CNN Sport Off Sport Tiger Woods îşi tratează "dependenţa de sex" într-un centru de reabilitare

Tiger Woods îşi tratează "dependenţa de sex" într-un centru de reabilitare

Tiger Woods îşi tratează "dependenţa de sex" într-un centru de reabilitare
Sursa foto: tiger woods
18 Ian 2010   •   23:52

Cel mai bun jucător de golf din istorie, retras din activitatea sportivă pe termen nelimitat, încearcă din răsputeri să-şi readucă viaţa personală pe linia de plutire şi s-a internat într-un centru de reabilitare pentru a-şi tratata dependenţa de sex. Woods a declarat, în decembrie, că va face totul posibil pentru a deveni un soţ şi un tată mai bun.
Tiger Woods trece prin cea mai grea perioadă din viaţa sa începând cu luna noiembrie, când a izbucnit scandalul aventurilor sale sexuale. Faptul că a înşelat-o pe soţia sa, fostul model suedez Elin Nordegren, cu peste 10 femei, printre care şi vedete porno, l-a făcut pe sportiv să caute ajutor de specialitate. Woods, care este tatăl al doi copii, încearcă să renunţe la vechile metehne cât mai repede pentru a nu îşi pierde familia. Astfel, el s-a internat la clinica pentru sănătate comportamentală şi tratament pentru adicţii Pine Grove din Hattiesburg, statul Mississippi.
Oficialii clinicii nu au confirmat faptul că Woods s-a internat acolo, dar este cunoscut succesul pe care îl are directorul clinicii, Dr. Patrick Carnes, în tratarea comportamentului sexual compulsiv.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: tiger woods
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close