Antena 3 CNN Sport Narcisa Lecușanu a demisionat din funcția de vicepreședinte al FR Handbal

Narcisa Lecușanu a demisionat din funcția de vicepreședinte al FR Handbal

Narcisa Lecușanu a demisionat din funcția de vicepreședinte al FR Handbal
02 Iun 2016   •   15:50

Secretarul de stat în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Narcisa Lecuşanu, şi-a dat, joi, demisia din funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Handbal, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele FRH, Alexandru Dedu.

"Doamna Lecuşanu şi-a prezentat demisia din funcţia pe care o ocupa la federaţie. Eu îi respect decizia şi îi urez succes în politicile sportive pe care le întreprinde la Ministerul Tineretului şi Sportului", a afirmat Dedu.

Preşedintele a adăugat că nu a avut timp să discute cu Narcisa Lecuşanu: "Dânsa este secretar de stat, lucrează la MTS, eu sunt aici, la federaţie, nu am avut timp, amândoi suntem ocupaţi".

Întrebat dacă motivul demisiei este legat de faptul că Federaţia Română de Handbal a înlocuit echipa Minaur Baia Mare cu HC Vaslui în barajul de menţinere în Liga Naţională masculină, Alexandru Dedu a răspuns: "Eu m-aş uita mai degrabă dacă funcţia de secretar de stat în MTS e compatibilă cu funcţia de vicepreşedinte al unei federaţii sportive".

FRH a anunţat, joi, pe site-ul său oficial, că în Adunarea Generală programată în 28 iunie, la Piteşti, vor avea loc alegeri pentru postul de vicepreşedinte. "Rugăm membrii FR Handbal să transmită până la data de 13.06.2016 propuneri pentru funcţia de vicepreşedinte FRH-feminin (doamna Narcisa Lecuşanu şi-a înaintat demisia în 2.06.2016) şi membru al Consiliului de Administraţie", se menţionează în convocatorul publicat pe site-ul FRH.

×
Subiecte în articol: Handbal
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close