Antena 3 CNN Sport Off Sport Jucătoarea Andreea Mitu și-a emoționat fanii. Fotografia cu care i-a cucerit pe toți (FOTO)

Jucătoarea Andreea Mitu și-a emoționat fanii. Fotografia cu care i-a cucerit pe toți (FOTO)

Jucătoarea Andreea Mitu și-a emoționat fanii. Fotografia cu care i-a cucerit pe toți (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook/Andreea Mitu
22 Dec 2017   •   15:11

În luna iulie, Andreea Mitu anunța pe contul său de Facebook că nu va mai juca tenis în acest an pentru că e însărcinată.

„Dragi susținători, mă bucur să pot împărtăși cu voi veștile bune din viața mea: eu și iubitul meu, Laurent, vom deveni părinți. Acest lucru se va întâmpla, probabil, la începutul anului 2018. Suntem fericiți să luăm parte la această poveste și ne dorim să ne bucurăm de fiecare etapă. Conform planurilor mele, mă voi întoarce la antrenamente în primăvara anului următor. Am toată susținerea familiei, apropiaților, echipei și sponsorilor pentru a reveni cât mai repede în competiție. De asemenea, aș vrea să le transmit fanilor că voi împărtăși cu ei multe dintre momentele frumoase din lunile care urmează și că abia aștept să revin pe teren. Mulțumesc!", scria Andreea Mitu.

Acum sportiva și-a luat prin surpridere fanii și a postat o fotografie cu burtica de gravidă, iar fanii s-au grăbit să o felicite. Într-o altă fotografie, Andreea apare alături de logodnicul său.  

 

 

×
Subiecte în articol: Andreea Mitu fotografie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close