Antena 3 CNN Sport Off Sport Oscar Pistorius şi-a angajat propria echipă de criminalişti, în încercarea de a-şi dovedi nevinovăţia

Oscar Pistorius şi-a angajat propria echipă de criminalişti, în încercarea de a-şi dovedi nevinovăţia

Oscar Pistorius şi-a angajat propria echipă de criminalişti, în încercarea de a-şi dovedi nevinovăţia
Sursa foto: Foto: news24.com
de M.C.    |    02 Oct 2013   •   12:14
Atletul Oscar Pistorius a cerut ajutor extern, în vederea procesului său de crimă care se va judeca anul viitor. Sud-africanul a angajat o echipă de criminalişti din Statele Unite, care vor analiza probele şi vor depune mărturie, a anunţat Anneliese Burgess, purtătorul de cuvânt al sportivului, citat de CNN.
 
Pistorius a recunoscut că şi-a ucis iubita, modelul Reeva Steenkamp, însă a spus că totul a fost un accident. Iubita sa avea 29 de ani, iar Pistorius a spus că a confundat-o cu un hoţ, care ar fi intrat în casă. Sportivul riscă închisoarea pe viaţă, dacă va fi găsit vinovat de acuzaţiile de omor cu premeditare şi încălcarea regimului armelor şi muniţiilor. 
 
În mai multe rânduri, în faţa instanţei, Oscar Pistorius a izbucnit în lacrimi şi a părut că îşi pierde stăpânirea de sine. De mai multe ori a fost văzut ţinându-se de mâini, alături de rudele sale, rugându-se alături de aceştia.

×
Subiecte în articol: Oscar Pistorius Reeva Steenkamp
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close