x close

Fii alături de noi!

Serena Williams s-a accidentat

de D.G.   •   05 Ian 2016   •   17:58
Serena Williams s-a accidentat  817
foto: Facebook
Serena Williams a abandonat marţi într-un meci din Cupa Hopman, competiţie pregătitoare pentru Openul Australiei, din cauza unei dureri la genunchi, însă participarea sa la primul turneu de Mare Şlem al sezonului nu este pusă sub semnul întrebării, transmite Agerpres.

Jucătoarea americană de tenis a preferat să renunţe, înainte de finalul meciului cu australianca Jarmila Wolf, de la Perth, când era condusă cu 7-5, 2-1. Ea nu a disputat nici primul său meci prevăzut luni în Cupa Hopman, tot din cauza problemei de la genunchiul stâng.

Totuşi, Serena Williams nu s-a arătat îngrijorată în privinţa prezenţei sale la Melbourne, unde îşi va apăra titlul, începând din 18 ianuarie.

''Este vorba pur şi simplu de o inflamaţie care necesită timp pentru a se vindeca. Este pe cale să treacă, însă încă mai trebuie timp, repaus şi tratament. M-am antrenat foarte dur în intersezon, am dat totul, o zi sau două de repaus ar trebui să schimbe lucrurile. Viteza este forţa mea şi cred că totul se va aranja înainte de Openul Australiei. Sunt pozitivă şi ştiu că totul va decurge bine'', a declarat campioana cu 21 de titluri majore, în vârstă de 34 ani.

Cea mai mică din surorile Williams şi-a întrerupt sezonul 2015 după eşecul din finala US Open, care a privat-o de Marele Şlem. Ea a luat din nou racheta în mână în luna decembrie, la International Premier Tennis League (IPTS) la Manila.
poza

Show

Daniela Gyorfi, din nou pe masa medicilor esteticieni

Nu a făcut un secret din faptul că a călcat des pe la medicii esteticieni, însă Daniela Gyorfi nu pare să dorească să se oprească aici. Interpreta se pregăteşte să meargă din nou. De data aceasta însă pentru o procedură mai uşoară.

28 Mai 2016  •  21:00

sati