x close

Fii alături de noi!

Simona Halep confirmă. Care este relaţia sa cu Ion Ţiriac

de 23 Mar 2016   •   20:43
Simona Halep confirmă. Care este relaţia sa cu Ion Ţiriac 96
Foto: Facebook

Simona Halep a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care este la aceeaşi masă cu Ion Țiriac. Lângă cei doi se află antrenorul Darren Cahill, dar şi Virginia Ruzici, managerul ei, scrie Digi24.

În explicația foto a pozei, Simona halep a scris: „Echipa mea”, confirmând mai multe surse care îl dădeau pe omul de afaceri drept manager al numărului 5 WTA, cel care s-ar ocupa de finanțele jucătoarei. Asta, în timp ce Virginia Ruzici ar răspunde doar de partea tehnică.

Simona Halep a ajuns la peste zece milioane de dolari câştigate din tenis, dintre care 3,55 au fost dobândite în 2015. Aceste cifre nu îl impresionează însă pe Ion Ţiriac, cel care i-a trasat un obiectiv pe plan financiar: să ajungă la 500 de milioane de dolari. 

poza

Actualitate

Mircea Badea, teorie despre moartea lui Dan Condrea. De ce a schimbat mașinile

Mircea Badea și-a expus punctul de vedere în privința morții patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, în lumina celor prezentate la ”Sinteza Zilei”, acolo unde a fost prezentă și Gabriela Pelin,...

26 Mai 2016  •  00:00

poza

Show

Viața ei s-a schimbat la 180 de grade. După ideea de divorț, Oana Roman vorbește de noua ei dorință

Oana Roman face tot posibilul ca să își sudeze relația cu soțul său, mai ales că în ultima perioadă s-a tot vorbit că ar divorța de Marius Elisei.  Vedeta a vorbit și despre un al doilea...

25 Mai 2016  •  18:34

sati