x close

Fii alături de noi!

Simona Halep confirmă. Care este relaţia sa cu Ion Ţiriac

de 23 Mar 2016   •   20:43
Simona Halep confirmă. Care este relaţia sa cu Ion Ţiriac 96
Foto: Facebook

Simona Halep a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care este la aceeaşi masă cu Ion Țiriac. Lângă cei doi se află antrenorul Darren Cahill, dar şi Virginia Ruzici, managerul ei, scrie Digi24.

În explicația foto a pozei, Simona halep a scris: „Echipa mea”, confirmând mai multe surse care îl dădeau pe omul de afaceri drept manager al numărului 5 WTA, cel care s-ar ocupa de finanțele jucătoarei. Asta, în timp ce Virginia Ruzici ar răspunde doar de partea tehnică.

Simona Halep a ajuns la peste zece milioane de dolari câştigate din tenis, dintre care 3,55 au fost dobândite în 2015. Aceste cifre nu îl impresionează însă pe Ion Ţiriac, cel care i-a trasat un obiectiv pe plan financiar: să ajungă la 500 de milioane de dolari. 

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati