Antena 3 CNN Politică Geoană, despre referendum: "Nadă electorală, marca Traian Băsescu"

Geoană, despre referendum: "Nadă electorală, marca Traian Băsescu"

Geoană, despre referendum: "Nadă electorală, marca Traian Băsescu"
Sursa foto: Mircea Geoanã
24 Sep 2009   •   17:58

Preşedintele Traian Băsescu încearcă să fugă de responsabilitatea celor cinci ani de mandat prezidenţial, venind cu propuneri ?demagogice şi disperate? în loc să contribuie la diminuarea efectelor crizei economice, a declarat joi preşedintele PSD, Mircea Geoană, referindu-se la propunerea acestuia de referendum pe tema parlamentului unicameral pe care o pune pe acelaşi palier cu propunerea de dezincriminare a consumului de droguri şi legalizarea sexului comercial.


Precizând că este ironic, preşedintele PSD a spus că, după dezincriminarea cosnumului de droguri şi legalizarea sexului comercial, şeful statului propune, acum, ceva ce se dovedeşte la fel de util în România, adică revizuirea Constituţiei.
?Acest tertip nu-l va ajuta. Este un lucru demagogic şi disperat din partea actualului preşedinte. Nu este sănătos ca astfel de propuneri să fie făcute într-o perioadă de campanie electorală? a apreciat Geoană care s-a pronunţat pentru discutarea acestei probleme după alegeri, într-un cadru constituţional.



Geoană a mai afirmat că Băsescu va ieşi în decorul politicii pe 6 decembrie, când ar fi al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. Liderul PSD a spus că gestul preşedintelui are încărcătură electorală.
?Este o simplă nadă electorală marca Traian Băsescu? a conchis Geoană.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană referendum parlament
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close