Antena 3 CNN Actualitate Mama directorului adjunct al Autoritatăţii de Sănătate Publică Olt, internată de cinci ani

Mama directorului adjunct al Autoritatăţii de Sănătate Publică Olt, internată de cinci ani

Mama directorului adjunct al Autoritatăţii de Sănătate Publică Olt, internată de cinci ani
Sursa foto: Bolnav spital
24 Ian 2009   •   09:30

Dacă unii mor între spitale, alţii au parte de prea mult grijă. Mama directorului adjunct de la Autoritatea de Sănătate Publică Olt stă internată de nu mai putin de cinci ani, în una dintre rezervele de la Clinica de Neurologie. Şi cum nimic nu e întâmplător, clinica este condusă chiar de ginerele ei, doctor Renică Diaconescu. Soţia acestuia, mama pacientei, este directorul adjunct al Autorităţii de Sănătate Publică Olt.- Victoriţa Diaconescu.
A fost nevoie ca un om să moară la Slatina, pentru ca astfel de cazuri să iasă la lumină. Acum ministrul Sănătăţii a demarat o anchetă.
Lucrurile au ieşit la iveală după scandalul declanşat de decesul bărbatului care a fost plimbat timp de patru ore de la o secţie la alta, fără ca vreun medic să îi acorde primul ajutor. Antena 3 a adus cazul chiar în atenţia ministrului Sănătăţii Ion Bazac, care a demarat o anchetă în acest caz pentru a vedea cine răspunde de întreaga situaţia şi mai precis cine suportă toate costurile de internare.
Situaţia este însă cel puţin una ciudată: Femeia a fost internată într-o rezervă a secţiei de neurologie a spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina acum cinci ani şi de atunci stă sub stricta supraveghere a medicilor.
Antena 3

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close