Antena 3 CNN Actualitate Aşa stăpân, aşa câine: Unul dintre pitbullii lui Iustin Covei, scăpat de sub control (VIDEO)

Aşa stăpân, aşa câine: Unul dintre pitbullii lui Iustin Covei, scăpat de sub control (VIDEO)

Aşa stăpân, aşa câine: Unul dintre pitbullii lui Iustin Covei, scăpat de sub control (VIDEO)
05 Oct 2009   •   21:40


Copilul-problemă al Craiovei atacă din nou. De fapt, nu el, cât câinii lui, care-i seamănă leit la temperament. Un pitbull de-al lui Iustin Covei, care a scăpat din curte, a sărit pe câinele vecinilor. Un măcel care a durat minute bune sub ochii a zeci de martori.

Dacă Iustin este în arest preventiv, câinii săi sunt mai liberi ca niciodată. Şi nimic nu poate fi mai rău decât un pitbull neînsoţit şi fără lesă, în apropierea unui parc de copii.

După chipul şi asemănarea stăpânului lor. Odată scăpaţi din frâu, devin imprevizibili şi periculoşi.

A atacat, în schimb, un caniche, al cărui stăpân susţine că nimic nu l-a putut îndepărta pe pitbull-ul nervos. De-a dreptul încăpăţânat. Specific rasei şi stăpânului său, de altfel.

"Mi-am introdus mâinile în gura pitbull-ului, încercând să-i decleştez dinţii, pentru a-i scoate căţelul din gură", susţine stăpânul.

Abia atunci, pitbull şi-a deschis fălcile. Totodată, au apărut şi părinţii lui Iustin Covei, care nu s-au lăsat impresionaţi de incident.

Stăpânii caniche-ului au făcut deja o plângere. Aşa că până şi câinele lui Covei riscă un dosar penal. Că tot veni vorba, Iustin mai are de stat vreo două săptămâni în arest preventiv în dosarul de carduri falsificate.



Observator




×
Subiecte în articol: caine pitbull atacat
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close