Antena 3 CNN Timp liber Cele mai nepotrivite perechi de zodii. Cu cine nu trebuie să te cuplezi

Cele mai nepotrivite perechi de zodii. Cu cine nu trebuie să te cuplezi

Cele mai nepotrivite perechi de zodii. Cu cine nu trebuie să te cuplezi
Sursa foto: foto: pixabay.com
28 Sep 2016   •   08:52

Nepotrivirea de caracter reprezintă una dintre cele mai des întâlnite motive pentru care cuplurile se despart, scrie unica.ro.

Zodiile pot fi împărțite în perechi perfect compatibile, dar și incompatibile, în funcțiile de trăsăturile definitorii. Iată ce perechi de zodii sunt sortite eșecului:

Berbec – Scorpion

Acești nativi sunt atât de diferiți încât cu greu reușesc să găsească un echilibru. Apar conflicte între ei la orice pas, deoarece atât Scorpionii cât și Berbecii sunt firi încăpățânate, dornice să dețină controlul în relație. Pe de altă parte, firea independent a Berbecului va intra în conflict cu nevoia mare de atenție a Scorpionului.

Taur – Vărsător

Aer și Pământ? Niciodată! Taurul este un semn conservator și strict, în timp ce Vărsătorul este semnul nonconformismului și al originalității. În timp ce Taurul vrea rutină și stabilitate, Vărsătorul își dorește libertate absolută și lipsă de reguli stricte.

Gemeni – Rac

În timp ce nativul din Rac este sensibil și are o nevoie acută de afecțiune, nativul zodiei Gemeni este practic și libertin. Gemenii sunt recunoscuți pentru insensibilitatea lor, fiind mai degrabă ființe raționale decât emoționale. Dorința de stabilitate a Racului nu se potrivește deloc cu firea schimbătoare și instabilă a Gemenilor.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close