Antena 3 CNN Actualitate Cultură Renovarea TNB-ului s-a încheiat. În mai puţin de 20 de zile va fi marea deschidere

Renovarea TNB-ului s-a încheiat. În mai puţin de 20 de zile va fi marea deschidere

Renovarea TNB-ului s-a încheiat. În mai puţin de 20 de zile va fi marea deschidere
de O.P.    |    02 Apr 2015   •   06:25

Luna aceasta, Teatrul Naţional din Bucureşti se va redeschide complet.  După ce, timp de patru ani s-a lucrat la reconstrucţia lui, reporterii Antenei 3 au filmat în culise, cu puţin timp înainte de redeschiderea oficială.

Sala de pictura este doar una dintre cele şapte săli ale Tatrului Naţional din Bucureşti. Unele regândite, altele nou construite.

În mai puţin de 20 de zile, teatrul se va redeschide oficial. O constucţie pe 28 de mii de metri pătraţi, cu şapte săli de spectacol, dar şi 4 săli de repetiţii. Cu două mai multe faţă de acum patru ani. Teatrul are chiar şi o sală experiment.
 
În vară, cel mai probabil se va deschide şi cea de-a şaptea sală. Amfiteatrul în aer liber, cu o capacitate de 300 de locuri.
 
Investiţia în reconstrucţia teatrului a fost de 73 milioane de euro. 23 de milioane au venit de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei şi 50 de milioane de la Guvernul României.

Terasa teatrului este şi ea regândită. În total vor fi 2 restautrante, 2 galerii de artă, bufete în interior, cantină pentru actori, dar şi o librărie. Toate spaţiile vor fi scoase la licitaţie.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close