Antena 3 CNN Timp liber Film Actorul Alexandru Papadopol: "Poți să iei acum un premiu și a doua zi nu te mai sună nimeni"

Actorul Alexandru Papadopol: "Poți să iei acum un premiu și a doua zi nu te mai sună nimeni"

Celebrul actor român, Alexandru Papadopol, invitat în emisiunea ”De-a viața ascunselea”, a vorbit despre parcursul carierei sale, dar și despre faptul că, de-a lungul timpului, nu a primit prea multe premii.

Actorul Alexandru Papadopol: "Poți să iei acum un premiu și a doua zi nu te mai sună nimeni"
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    19 Iun 2021   •   16:29

Acesta a dezvăluit la Antena 3 faptul că și-ar dori să câștige premii, însă acestea nu sunt un criteriu important pentru o carieră de prestigiu.

”Presupun că pentru întreaga activitate se va întâmpla, nu știu. Premiile reprezintă părerea unor oameni într-un anumit moment. Sigur că ele confirmă valoarea unui actor”, a spus actorul.

Întrebat dacă simte nevoia să primească premii și de ce crede el că acest lucru nu se întâmplă, Alexandru Papadopol, a spus:

”Bineînțeles că simt nevoia, orice actor simte nevoia (n.r. - să ia premii). Nu există posibilitatea să nu mă vadă nimeni. Sunt niște jurii care decid, habar nu am”, a spus Papadopol.

”Toți actorii vorbesc despre premii, despre festivaluri. Astea sunt niște confirmări pentru a merge înainte. Pe de altă parte, premiile nu te ajută.

”Poți să iei acum un premiu și a doua zi nu te mai sună nimeni”

În mod real, nu este un sistem în care un premiu să te propulseze și după să zici domne', am luat un premiu important și am 10 ani de carieră asigurați. În niciun caz.

Poți să iei acum un premiu, te duci și pui statueta acasă și a doua zi nu te mai sună nimeni sau te sună ca până atunci sau te sună mai multă lume, adică lucrurile sunt destul de volatile în zona asta actoricească.

Bineînțeles, e bine să iei premii, să iei premiul UNITER, premiul GOPO, premiul Uniunii Cineaștilor, pe care mi se pare că l-am luat de mult”, a mai spus Alexandru Papadopol.

×
Subiecte în articol: alexandru papadopol premii
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close