Antena 3 CNN Timp liber Film Îl mai știi pe Mihu, tânărul marinar din „Toate pânzele sus”? Iată cum arată astăzi - FOTO

Îl mai știi pe Mihu, tânărul marinar din „Toate pânzele sus”? Iată cum arată astăzi - FOTO

Îl mai știi pe Mihu, tânărul marinar din „Toate pânzele sus”? Iată cum arată astăzi - FOTO
20 Aug 2016   •   09:45

Cristian Sofron a devenit celebru dupa ce a interpretat rolul marinarului „Mihu” in filmul „Toate panzele sus”, desi tanarul actor debutase la doar 13 ani, in 1971, in pelicula „Atunci i-am condamnat pe toti la moarte”.

Ulterior, Sofron s-a dedicat mai mult pieselor de teatru, in prezent facand parte din echipa de la Nottara. Sofron s-a implicat, de-a lungul timpului, si in diverse asociatii care militeaza pentru drepturile artistilor, iar in prezent este presedinte al Uniunii Sindicatelor din institutiile de spectacole. Actorul si-a depus declaratia de avere, care se refera la veniturile obtinute in 2015.

Printre acestea, si cele de la Filarmonica din Brasov, acolo unde Sofron recita poezii. Astfel, acesta are venituri din mai multe surse: 25.913 lei (prestatii actor teatrul Nottara), 30.079 de lei (director Centrul Cultural Nicolae Balcescu), 2.242 de lei (membru comisie cultura), 2.200 de lei (recitator Filarmonica Brasov) si 12.061 de lei (drepturi de autor).

In total, Sofron a incasat 72.496 de lei in 2015, adica a avut un venit lunar de 6.041 de lei. Sofron detine doua terenuri, un apartament si o casa de locuit in Bucuresti si doua autoturisme. Actorul are mai multe conturi, suma totala fiind de aproximativ 35.000 de euro.

Mai mult, pe stirilekanald.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close