Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea a găsit numele perfect pentru expoziţia cu tablourile puse sub sechestru de DNA

Mircea Badea a găsit numele perfect pentru expoziţia cu tablourile puse sub sechestru de DNA

Mircea Badea a găsit numele perfect pentru expoziţia cu tablourile puse sub sechestru de DNA
11 Aug 2015   •   01:14

Mircea Badea a comentat, la "În gura presei", intenţia DNA de a inaugura o expoziţie cu tablourile puse sub sechestru în cazurile celebre.

"Vreau şi eu să mă duc să văd Picasso-ul şi Rembrandt-ul. Şi expoziţia să se numească: Nu te supăra, Rembrandte! Nici nu îi cer doamnei Codruţa taxă de idee. Nu e tare?! Că e de la arestaţi!", a comentat Badea.

Potrivit DNA, publicul ar avea posibilitatea să le vadă, iar expoziţia ar avea şi un rol educativ-preventiv, de descurajare a celor care cred că pot ascunde produsul infracţional dacă se erijează în iubitori de artă, scrie stiri.tvr.ro

"Deci, dacă tu faci o infracţiune şi din activitatea infracţională obţii morman, să nu crezi că scapi dacă te erijezi în iubitor de artă. Pentru că instituţia statului va veni şi va spune: noi ştim că nu eşti un iubitor de artă, doar te-ai erijat în unul, coruptule! La puşcărie!", a comentat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close