Antena 3 CNN Timp liber Fun Se întâmplă doar în România. Clasicul "Angajăm vânzătoare", în limbajul generaţiei Messenger

Se întâmplă doar în România. Clasicul "Angajăm vânzătoare", în limbajul generaţiei Messenger

Se întâmplă doar în România. Clasicul "Angajăm vânzătoare", în limbajul generaţiei Messenger
Sursa foto: Foto: videonews.ro
21 Noi 2011   •   15:32

Mai nou, angajatorii se întrec în inventivitate când vine vorba de un anunţ de angajare. De la mesaj, la felul de a scrie şi asta ca să atragă doritori. Se întâmplă doar în România.

Deşi e criză, comercianţii români trebuie să facă în aşa fel încât să-i atragă pe posibilii angajaţi. Clasicul "Angajăm vânzătoare" a fost înlocuit cu un mesaj mult mai complex.

Am găsit un astfel de anunţ de angajare pentru un magazin de încălţăminte. Un anunţ cu o adevărată poveste în spate. "Magazinul ar putea fi deskis dak nu kiar toate vânzătoarele ar fi plecate la mare. Dacă ai revenit din concediu, eşti isteaţă şi încă nu te-ai pensionat. Hai să-i încălţăm pe oameni!", aşa sună anunţul.

După cum vedeţi, pe alocuri, litera C e înlocuită cu K. Ca să fie şi pe limbajul generaţiei messenger.

Internauţii au comentat la această poză că şi fără bac se poate conduce o afacere şi apreciază faptul că anunţul conţine diacritice. Alţii spun că patronul nu face altceva decât să dea dovadă că are simţ al umorului.

Şi dacă tot vorbim de bac. Ne amintim că sesiunea din 2011 a fost cea mai dezastruoasă din ultimii ani. Cei care au trecut cu bine de drasticele teste au fost atât de bucuroşi încât au simţit nevoia să împărtăşească cu restul lumii. Aşa cum e şi cazul elevului care şi-a scris mare pe maşină că a luat bacul.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close