Antena 3 CNN Timp liber Fun Stig s-a dus cu UN TANC la sediul BBC, pentru a cere reinstalarea lui Clarkson la Top Gear

Stig s-a dus cu UN TANC la sediul BBC, pentru a cere reinstalarea lui Clarkson la Top Gear

Stig s-a dus cu UN TANC la sediul BBC, pentru a cere reinstalarea lui Clarkson la Top Gear
20 Mar 2015   •   15:40
Un episod ciudat a avut loc în urmă cu câteva ore la sediul central al BBC, din Londra. Un personaj deghizat ca Stig, din emisiunea Top Gear, a fost filmat pe un tanc, deplasându-se spre sediul televiziunii. 
 
Pe tanc a fost ancorat un banner cu mesajul "#bring back Clarkson" ("aduceţi-l înapoi pe Clarkson") şi Stig ţinea în mână o cutie pe care se putea citi "One Million Signatures" (Un milion de semnături). 
 
Conform informaţiilor din prezentarea clipului, acesta a fost momentul transportului a un milion de semnături pentru reinstalarea lui Clarkson ca gazdă a emisiunii, la BBC.
 
Momentul a fost filmat şi urcat pe internet în urmă cu puţin timp.
 
Aproape 700.000 de persoane din lumea întreagă au semnat o petiţie online prin care au cerut ca prezentatorul de televiziune britanic Jeremy Clarkson să fie readus în funcţia de gazdă a emisiunii "Top Gear", din care postul BBC l-a suspendat, în urma unei "altercaţii" cu un producător.
 
Jeremy Clarkson, în vârstă de 54 de ani, celebru pentru remarcile sale explicite şi atitudinea acerbă împotriva conceptului de "corectitudine politică", a fost suspendat de BBC, după ce renumitul prezentator l-ar fi lovit cu pumnul pe un producător TV, într-o altercaţie care ar fi avut loc din cauza lipsei serviciilor de catering.
 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close