Antena 3 CNN Timp liber Muzică Ea este cea mai bogată cântăreață din lume. Le-a întrecut chiar și pe Madonna și Beyonce

Ea este cea mai bogată cântăreață din lume. Le-a întrecut chiar și pe Madonna și Beyonce

Ea este cea mai bogată cântăreață din lume. Le-a întrecut chiar și pe Madonna și Beyonce
Sursa foto: foto- Instagram
06 Iun 2019   •   10:00

Cântăreața, muziciană, textieră, are premii la cele mai importante ceremonii din muzică, cele mai multe piese pe care le-a lansat au devenit mari hit-uri, are concerte prin toată lumea și a fost declarată cea mai bogată artistă din lume. E vorba de Rihanna, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din industria muzicală. 

Artista de 31 de ani are peste 600 de milioane de dolari și a depășit-o chiar și pe Madonna, supranumită regina muzicii pop, care se află pe locul 2 în topul celor mai bogate cântărețe din lume, având 570 de milioane de dolari. Beyonce e situată pe locul 3, cu o avere de 400 de milioane de dolari. 

Rihanna face mulți bani din muzică, dar nu e singura ei activitate. Artista a intrat și în industria modei și a frumuseții. Deține o linie de cosmetice extrem de profitabilă, un brand de lenjerie şi unul de haine de lux. 

Rihanna a obținut două premii Grammy, fiind cele mai importante premii din muzică și a colaborat cu cei mai de succes artiști ai lumii. Printre cele mai cunoscute melodii se numără „Love on the Brain”, „Unfaithful”, „Umbrella”, „Man Down”, „Rude Boy”, „California King Bed”, „Only Girl”. 

 

×
Subiecte în articol: rihanna cantareata muzica
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close