Antena 3 CNN Timp liber Muzică Trupa Eagles of Death Metal a revenit la Paris, la o lună după atentatele teroriste

Trupa Eagles of Death Metal a revenit la Paris, la o lună după atentatele teroriste

Trupa Eagles of Death Metal a revenit la Paris, la o lună după atentatele teroriste
Sursa foto: Foto: facebook.com/eaglesofdeathmetal
08 Dec 2015   •   11:33

Trupa rock americană Eagles of Death Metal a urcat luni seară pe scena capitalei franceze pentru un recital scurt, dar extrem de simbolic, la încheierea concertului susținut de U2, relatează AFP.

Rockerii americani s-au alăturat trupei irlandeze U2 la sfârșitul spectacolului sub ovațiile publicului pentru a cânta împreună piesa 'People have the power'.

Apoi U2 le-a lăsat scena celor din California, care au devenit cunoscuți pe plan mondial după atacurile jihadiste soldate cu 130 de morți și peste 350 de răniți, pentru a-și cânta piesele.

"Mulțumim Paris, vă iubim! Și mulțumim U2 pentru această oportunitate", a spus solistul trupei Eagles of Death Metal, Jesse Hughes, publicului reunit la AccorHotels Arena, o sală cu o capacitate de 20.000 de persoane.

La 13 noiembrie, 'EODM' cântau la Bataclan în fața a peste 1.500 de oameni când un comando de jihadiști a pătruns în sală și a deschis focul ucigând 90 de persoane, printre care și agentul comercial al trupei, Nick Alexander, și trei membri ai casei lor de discuri. 'EODM' și-a anulat turneul european după acest atac.

Potrivit casei lor de discuri, trupa își va relua turneul în februarie. "Vrem să fim primul grup care concertează la Bataclan când se va redeschide", a subliniat recent solistul Jesse Hughes pe site-ul de știri Vice.

 

×
Subiecte în articol: Atentat terorist Paris
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close