Antena 3 CNN Timp liber Muzică Petru Mircea i-a făcut parastas de un an Mădălinei Manole. Părinţii ei au lipsit de la slujbă

Petru Mircea i-a făcut parastas de un an Mădălinei Manole. Părinţii ei au lipsit de la slujbă

Petru Mircea i-a făcut parastas de un an Mădălinei Manole. Părinţii ei au lipsit de la slujbă
Sursa foto: Foto: Videonews
13 Iul 2011   •   22:29

Însoţit de bodyguarzi, Petru Mircea i-a organizat miercuri o slujbă de pomenire Mădălinei Manole. Artista ar fi împlinit joi 44 de ani. Părinţii ei au lipsit de la parastasul organizat de ginere. Au făcut şi ei unul, sâmbăta trecută. Şi vor mai face joi unul. Exact în ziua în care Mădălina Manole s-a sinucis.

"Mă simt de parcă aş fi îngropat-o azi", a spus Petru Mircea, la slujba de pomenire a artistei.

Două parastase. O durere ruptă-n două de ură.

"Nu vă gândiţi de ce a venit miercuri (şi nu joi - n.r.)? Au venit criminalii la locul victimei să îşi ceară iertare", spune Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole.

În loc de flori la petrecerea de aniversarea zilei de naştere, prietenii, soţul şi cei care o iubesc pe Mădălina Manole i-au adus buchete de flori la mormânt şi poezii. Şi sâmbătă la parastasul făcut de părinţii artistei şi azi la slujba organizată de soţul ei.

Petru Mircea şi-a stăpânit cu greu lacrimile. A vrut să fie precaut, aşa că a venit cu gărzi de corp şi la biserica din Otopeni, şi la cimitirul din Ploieşti. S-a temut ca nu cumva socrii să facă scandal.

"Mâine (joi - n.r.) este ziua de naştere a fetei mele şi ziua când s-a despărţit de lume. Merg cu flori, cu lumânări, cu un gând pios, cu lacrimi în ochi, în suflet", a adăugat tatăl artistei.

Anul trecut, pe 14 iulie, Mădălina Manole s-a sinucis. Petru Mircea a găsit-o căzută în holul casei lor din Otopeni.

 


×
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close