Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral, în minivacanța de 1 Mai și Paște | Filtre și controale în trafic, pe Autostrada Soarelui

Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral, în minivacanța de 1 Mai și Paște | Filtre și controale în trafic, pe Autostrada Soarelui

Poliţia trage linie şi face bilanţul celor șapte zile de petrecere la malul mării: peste 200 de turişti au fost prinşi cu droguri şi s-au ales cu dosar penal.

Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral, în minivacanța de 1 Mai și Paște | Filtre și controale în trafic, pe Autostrada Soarelui
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    06 Mai 2024   •   18:18

Peste 200 de turişti au fost prinşi cu droguri pe litoral în vacanţa care tocmai se încheie. S-au ales cu toţii cu dosare penale.

Printre cei prinşi sunt şi cetăţeni străini, bănuiţi că au adus drogurile în ţară pentru a le vinde.

Oamenii legii nu au oprit acţiunile odată cu terminarea petrecerilor. Au continuat verificările pe drumurile care pleacă de la mare. Şi au prins, din nou, oameni sub influenţa stupefiantelor.

Un tânăr șofer, de exemplu, nu doar că era băut, dar la drug test a ieşit pozitiv la patru droguri, printre care cocaină și ketamină.

Sunt filtre și controale în desfășurare, luni, pe Autostrada Soarelui A2, pentru a testa șoferii pentru alcool și droguri.

 

×
Subiecte în articol: 1 mai Paste minivacanta droguri turisti litoral
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close