Antena 3 CNN Timp liber Turism Aya Napa: Ibiza Ciprului

Aya Napa: Ibiza Ciprului

Aya Napa: Ibiza Ciprului
21 Aug 2014   •   15:37

 

Linistita dar in acelasi timp plina cu locuri in care sa te distrezi, cocheta si brodata de ape cristaline, cu nisip de iti ia ochii si sezlonguri elegante, statiunea Aya Napa din Cipru este destinatia ideala pentru o vacanta superba la sfarsit de sezon estival.


Vacanta perfecta in Cipru

Statiunea Aya Napa este deseori numita de catre cunoscatori ca fiind Ibiza Ciprului gratie faptului ca aici ai atat de multe cluburi de noapte in care te poti distra pana la ivirea zorilor si atat de multe beach baruri unde se organizeaza deseori petreceri tematice cu spuma si culori incat ai impresia ca esti in Ibiza. Iti vei da seama de magia aceastei statiune imediat cum ai pus piciorul pe pamantul auriu. Numele statiunii inseamna ,,Padurea sfanta”, un taram cu adevarat de poveste, in care ai impresia ca timpul zboara pe langa tine.

Candva un satuc sarac de pescari, uitat de lume, astazi o adevarata oaza de relaxare si distractii, renumita pentru calitatea plajei si a golfurilor micute cu ape de smarald. Strazile serpuitoare si lungi pavate cu piatra si casele usor pitoresti dar in acelasi timp elegante, cu gradini micute in care sunt plantate flori colorate, iti vor oferi un cadru cu adevarat relaxant.

Daca vii in Aya Napa pe la jumatate lui septembrie se organizeaza un festival traditional cu acelasi nume, in care localnicii celebreaza traditiile si obiceiurile pastrate cu dragoste de mii de ani. Acestia isi expun marfurile pe o intreaga strada, care constau in obiecte lucrate manual cum ar fi sculpturi, cosuri impletite, picturi, vase din ceramica si lut, si tesaturi rafinate.

Descopera Aya Napa

În Aya Napa vei găsi si cateva atractii turistice importante precum o manastrire ce dateaza din secolul XVI construita deasupra unei pesteri, un muzeu marin dar si un parc de distractii si anume Water World fiind cel mai mare parc acvatic din Cipru.

Madalina Isar

Sejur Cipru 

Hotel Asterias Beach 4*- de la 871 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close