Antena 3 CNN Timp liber Turism Super-distracții în parcurile insulei Tenerife

Super-distracții în parcurile insulei Tenerife

Super-distracții în parcurile insulei Tenerife
27 Mai 2015   •   16:41
O explozie de culoare și de aventură, cu plaje imense și comori naturale incluse în patrimonial UNESCO… cam așa am putea descrie Insula Eternei Primăveri. Dincolo de satele pitorești și zonele unde liniștea domnește, Tenerife se laudă cu stațiuni pline de viață și zone dedicate petrecăreților.

Loro Parque, parcul familiilor fericite

Dacă ai ales să vizitezi Tenerife alături de cei dragi, înseamnă că ești dornic de o vacanță activă. Descoperă pe rând parcurile cu care se mândrește insula și lasă-te cucerit de numerele senzaționale ale delfinilor, focilor, sau de pinguinii care și-au “construit” culcușul în vârful unui iceberg artificial, în parcul Loro, din Puerto de la Cruz. Locul este un fel de “sanctuar” pentru numeroase specii de plante și animale pe cale de dispariție, cunoscut în special pentru zecile de specii de papagali colorați, care zboară nestingheriți pe tot domeniul și alături de care te poți fotografia oricând.

Un regat magic ți se va dezvălui odată ce ai pășit în cadrul parcului. Vizitează satul Thai ,unde vei învăța meșteșuguri și obiceiuri vechi, Katandra Treetops, unde sute de specii de păsări exotice te vor încânta cu penajul lor colorat, Kinderlandia, lumea de poveste a copiilor,  unde picii tăi se vor distra pe cinste, Grădina Botanică  brodată de orhidee unice și zeci de plante rare, sau alege să te relaxezi în cadrul unui restaurant tematic.

Aventuri în parcul acvatic

Siam Park din Adeje, este considerat unul dintre cele mai spectaculoase parcuri acvatice din lume. Zona este împărțită în trei categorii: zona dedicată familiilor, cea a relaxării și partea iubitorilor de adrenalină. Încearcă răsucirile pe toboganul “dragon”, vei trăi un moment unic, și vei avea impresia că ești înghițit de-a dreptul. În Tower of Power vei simți pe pielea ta, ce înseamnă viteza. Aproximativ 28 de metri lungime măsoară toboganul, pe care majoritatea turiștilor îl încearcă cel puțin o dată, atunci când ajung în parc.

Cea mai populara atracție a parcului este The Giants, care te va transporta într-o lume plină de mister. În lumea junglei, Jungle Snake, cei mici pot experimenta obiceiuri străvechi în orașul pierdut, The Lost City.

 

de Mădălina Isar

Sejur Tenerife 

Hotel Zentral Center 4*- de la 864 euro/persoană, 7 nopți de cazare fără masă, transport cu avionul, transferuri, asistență turistică. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close