Antena 3 CNN Timp liber Turism Un concediu plin de bucurii si surprize, in statiunea Jupiter

Un concediu plin de bucurii si surprize, in statiunea Jupiter

Un concediu plin de bucurii si surprize, in statiunea Jupiter
27 Aug 2014   •   17:58
Bucura-te de timpul ramas din aceasta vara si de vremea frumoasa pentru a petrece unul dintre cele mai frumoase concedii la malul Marii Negre. Statiunea Jupiter, aflata intre Neptun si Venus, este cocheta, linistita si fermecatoare, ideala pentru o vacanta impreuna cu cei mici.

Zile incarcate cu de toate


Daca te gandesti ca o vacanta in Jupiter inseamna doar distractie la mare, pe plaja, la plimbari prin statiune si in localurile pline de viata, atunci trebuie sa stii ca ai anticipat doar inceputul. Aceasta vacanta va fi mai mult decat cum ti-o imaginezi, iar impreuna cu cei mici veti avea parte de cele mai interesante activitati.

Teatrul de Vara Jupiter va asteapta cu spectacole de teatru pentru adulti si pentru copii, precum si cu trupe romanesti foarte apreciate, Bosquito, Proconsul si Directia 5.

La Hotel California te poti bucura de piscina in aer liber pentru cei mari si cei mici, de jacuzzi si de sauna finlandeza, iar copiii se vor distra la clubul special deschis pentru ei, unde au parte de activitati diverse cum ar fi balet si dans sau ateliere de teatru, origami si pictura, in timp ce parintii se bucura de un cocktail colorat.

Seri de concediu cu petreceri pentru cei mici si cei mari


Fiecare seara a concediului la Jupiter, in cadrul grupului CoHotels, este motiv de sarbatoare. Pe de o parte, parintii vor avea parte de spectacole pe terasa Hotelului Delta, cu invitati surpriza, orchestra live si trupe de dans, precum si concursuri pentru toti turistii.

In acelasi timp, copiii au si ei parte de distractie, impreuna cu cei de-o varsta cu ei, la Baby Land, unde sunt organizate petreceri tematice cu invitati de seama, cum ar fi Spider Man, Batman, Mickey Mouse si alti eroi din povesti si desene animate.

Geanina Ichim

Sejur Jupiter
http://www.hoteldelta.ro/promotii.php?promotion_id=22

Hotel Delta 3*– de la 299 lei/loc in camera dubla/5 nopti cazare fara masa. Promotia se desfasoara in perioada  29.08-03.09.2014,  in limita locurilor disponibile. In camera cu 2 adulti, 1 sau 2 copii cu varsta pana la 12 ani, beneficiaza de cazare cu pat suplimentar gratuit,  plus intrarea gratuita in Clubul Copiilor, Baby Land si alte activitati pentru cei mici. Detalii pe www.cohotels.ro , Telefon +40 241 73 13 04.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close