Antena 3 CNN Actualitate A început Black Friday 2023. Carnea de porc, printre cele mai căutate produse, în magazinele online din România

A început Black Friday 2023. Carnea de porc, printre cele mai căutate produse, în magazinele online din România

A început Black Friday 2023, iar reducerile sunt pe măsura aşteptărilor. Numai pe una dintre cele mai mare platforme de shopping online, sunt pregătite trei milioane de oferte.

A început Black Friday 2023. Carnea de porc, printre cele mai căutate produse, în magazinele online din România
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    10 Noi 2023   •   08:27

Astăzi este ziua perfectă pentru pasionaţii de reduceri. A început Black Friday 2023, iar ofertele sunt pe măsura aşteptărilor.

Până la ora 8:00, pe cea mai mare platformă de shopping online, deja au facut cumpărături peste 130.000 de români. Valoarea totală a comenzilor a trecut de 165 de milioane de lei. 

Media reducerilor este, la ediția din acest an, de 35-40%, însă discount-urile pot ajunge și la 75%. Comercianții s-au pregătit timp de 10 luni pentru Black Friday 2023, ziua în care speră să aibă vânzări cât într-o lună întreagă.

Potrivit căutărilor, televizoarele smart sunt pe primul loc, în topul preferințelor, urmate de electrocasnice mici, în special espressoare, îmbrăcăminte, încălţăminte şi telefoane mobile.

La mare căutare sunt şi produsele de îngriire personală, ofertele pentru bilete de avion, vacanțe, tratamente de remodelare corporală, dar şi carnea de porc.

Valoarea totală a reducerilor de Black Friday, de pe una dintre principalele platforme online, este de peste 390 milioane de lei. 71% dintre oferte sunt la cel mai mic preț din an.

Românii nu mai vor să cadă în capcana falselor reduceri. Tocmai de aceea, statisticile arată că 9 din 10 romani caută discount-uri tot anul, iar 8 din 10 români se pregătesc cu trei săptămâni înainte de Vinerea Neagră. Unii și-au făcut chiar un ritual: și-au instalat aplicații pe telefonul mobil, și au salvat datele personale și ale cardului pentru a plasa imediat comanda, și chiar și-au luat concediu vineri, ori s-au învoit câteva ore, pentru a fi siguri că prind ofertele, la prima oră.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close