Antena 3 CNN Actualitate Mercedes izbit cu 225 km/h de un tractor cu plug, pe care l-a răsturnat. Un om a murit și alte două persoane au fost rănite, în Suceava

Mercedes izbit cu 225 km/h de un tractor cu plug, pe care l-a răsturnat. Un om a murit și alte două persoane au fost rănite, în Suceava

Un om a murit și alte două persoane au fost rănite, după ce mașina condusă de un tânăr beat a intrat cu viteză într-un tractor cu plug. Impactul a fost atât de puternic, încât utilajul agricol s-a răsturnat.

Mercedes izbit cu 225 km/h de un tractor cu plug, pe care l-a răsturnat. Un om a murit și alte două persoane au fost rănite, în Suceava
Sursa foto: ISU Suceava
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Dec 2023   •   17:46

Accidentul a avut loc, miercuri, în localitatea Arbore din judeţul Suceava. Cu viață a scăpat șoferul vinovat, care avea o alcoolemie de 1,2 la mie.

„Din nefericire, o persoană de sex masculin din autoturism prezintă leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarată decedată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Intervin pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Solca cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare, cu sprijinul a două echipaje SAJ. Persoana decedată era încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului", au transmis reprezentanții ISU Suceava.

O adolescentă de 16 ani, pasageră în autoturism, precum și șoferul tractorului au suferit mai multe traumatisme și au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Martorii spun că acul vitezometrului s-ar fi blocat la 225 km/h și că, în urmă cu câteva luni, tânărul a mai distrus un autoturism, după ce ar fi intrat într-un stâlp și apoi într-un gard, notează Adevărul.

Bărbatul este anchetat acum pentru conducere sub influența alcoolului, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: Suceava accident Mercedes
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close