Antena 3 CNN Actualitate Telenovelă între un actor străin și o stripteuză româncă. Bărbatul, îndrăgotit nebunește de femeie, a fost amenințat de un grup mafiot din Japonia

Telenovelă între un actor străin și o stripteuză româncă. Bărbatul, îndrăgotit nebunește de femeie, a fost amenințat de un grup mafiot din Japonia

Un actor celebru, străin, s-a îndrăgostit nebunește de o româncă din Japonia. De aici și până la începerea unei telenovele între artist și stripteuză a fost doar un singur pas.

Telenovelă între un actor străin și o stripteuză româncă. Bărbatul, îndrăgotit nebunește de femeie, a fost amenințat de un grup mafiot din Japonia
Sursa foto: Youtube | "Café con la Chevez"
de Ioana Mircea    |    20 Iul 2023   •   11:18

Alfredo Benavides, un celebru actor de comedie peruan a rămas cu inima frântă în timpul unei călătorii în Japonia, unde a dezvăluit că s-a îndrăgostit de o româncă dintr-un club de noapte.

Povestea lui de dragoste a avut un final neașteptat și periculos, deoarece el a fost amenințat de către Yakuza, una dintre cele mai temute și periculoase organizații criminale din lume.

Într-o apariție în emisiunea "Cafe con la Chevez"  de la Trome, Alfredo Benavides a împărtășit detaliile întâlnirii sale neobișnuite cu o tânără româncă numită Dasha.

de la Trome, Alfredo Benavides a împărtășit detaliile întâlnirii sale neobișnuite cu o tânără româncă numită Dasha.

Citește și: Cum a pierdut un italian 600.000 de euro pentru că s-a îndrăgostit de o româncă: "Ne-am mângâiat şi sărutat"

"Când am plecat în Japonia m-am îndrăgostit de o româncă pe nume Dasha, dar am fost amenințat de Yakuza. Am întâlnit-o într-un club de noapte, pentru mine era un film cu gangsteri, era un karaoke. Românca s-a apropiat de mine cu ochii ei albaștri și m-am topit", a spus el.

În timp ce aștepta cu nerăbdare să o revadă, a fost abordat de membrii Yakuza, care l-au avertizat să nu mai vină în club. Amenințarea lor s-a îndreptat către Dasha și nu către el, explicând că ea ar fi suferit consecințele. Îngrijorat pentru siguranța femeii, Alfredo Benavides a decis să plece și a ajuns să plângă într-un hotel, gândindu-se la soarta misterioasei românce, potrivit stiridiaspora.ro.

×
Subiecte în articol: actor japonia stripteuza
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close