Antena 3 CNN Actualitate Adina Anghelescu, detalii exclusive despre starea actorului Bogdan Stanoevici. Legătura incredibilă cu cazul Colectiv

Adina Anghelescu, detalii exclusive despre starea actorului Bogdan Stanoevici. Legătura incredibilă cu cazul Colectiv

Adina Anghelescu a venit, duminică, la Antena 3, cu informații de ultimă oră despre starea de sănătate a actorului Bogdan Stanoevici, dar și date suplimentare despre procedura complicată prin care medicii speră să-i salveze viața.

Adina Anghelescu, detalii exclusive despre starea actorului Bogdan Stanoevici. Legătura incredibilă cu cazul Colectiv
de Gabriel Dano    |    27 Dec 2020   •   23:20

"Să dăm niște vești bune. Bogdan Stanoevici este într-o stare stabilă, în sensul că el se află pe mâine foarte bune, la Institutul Inimii, unde echipa care este coordonată de profesorul Bubenek se ocupă de el. Este un caz foarte dificil, care a fost preluat în stare critică, pe 24 decembrie de la Spitalul 'Sfăntul Pantelimon'. A fost o problemă, pentru că trebuiau să știe foarte clar cât de transportabil este Bogdan la acel moment pentru a se putea face transportul către institut.

Această procedură este una care de obicei în România se folosea doar la cei care erau operați deja pe cord. S-a folosit cu succes, și Doamne ajută, și-n cazul lui Bogdan Stanoevici, de data aceasta pentru că primul caz care ne-a atras atenția despre această procedură este al unui ars grav de la Colectiv, Mihai Grecea. El a fost al 7-lea pacient cu arsuri foarte grave care a fost ținut în acest repaos și în această respirație extrcorporală". a spus Adina Anghelescu.

"Bogdan Stanoevici a fost supus recent unei intervenții prin care i-au fost puși plămânii în repaos total timp de 7 până la 15 zile. Tocmai de aceea, spuneau medicii, următoarele săptămâni sunt critice. Practic, în acest moment oxigenarea lui se face doar extracorporală.

Pe 16 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost internat pentru prima dată pentru că s-a infectat cu SARS-CoV2. A fost internat la Spitalul 'Sfântul Pantelimon' din Capitală. La două zile distanță, deja, era dus la Terapie Intensivă în stare gravă", a spus reporterul Antena 3 Andrei Grigore.

×
Subiecte în articol: Adina Anghelescu Bogdan Stanoevici
Parteneri
Compania care a calculat greşit salariile angajaţilor timp de 13 ani
x close