Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: Sentinţa de la Vaslui să fie o temă de gândire pentru cei care au modificat Codul Penal

Adrian Ursu: Sentinţa de la Vaslui să fie o temă de gândire pentru cei care au modificat Codul Penal

Adrian Ursu: Sentinţa de la Vaslui să fie o temă de gândire pentru cei care au modificat Codul Penal
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Aug 2015   •   14:57

Sentinţa în cazul violului de la Vaslui ar trebui să reprezinte o temă de gândire pentru cei care au modificat Codul Penal, a afirmat jurnalistul Adrian Ursu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

"Ar trebui să îi privească pe cei şapte şi să se gândească dacă au avut argumente solide atunci când au redus pedeapsa pentru infracţiunea de viol", a declarat Adrian Ursu.

Cei şapte tineri acuzaţi că au violat o fată de 18 ani au fost condamnaţi, luni, de Judecătoria Vaslui, la pedepse cuprinse între 5 ani şi opt luni şi 8 ani şi patru luni de închisoare, precum şi la plata unor daune morale de 50.000 de lei către tânără, decizia instanţei nefiind însă definitivă.

Cea mai mare pedeapsă a primit-o Ovidiu Silviu Burada, cel care a racolat-o pe fata de 18 ani din staţia de autobuz din municipiul Vaslui.

Vă invităm să vă spuneţi părerea în legătură cu sentinţa în cazul violului de la Vaslui, trimiţându-ne mesaje pe adresa de e-mail [email protected].

Antena 3 vă mulţumeşte pentru
miile de mesaje şi fotografii trimise pe adresa [email protected].


×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close