Antena 3 CNN Actualitate Afaceristul lui Băsescu, tun de milioane din banii românilor. Puiu Popoviciu dezminte informaţiile

Afaceristul lui Băsescu, tun de milioane din banii românilor. Puiu Popoviciu dezminte informaţiile

Afaceristul lui Băsescu, tun de milioane din banii românilor. Puiu Popoviciu dezminte informaţiile
de S.T.    |    12 Mar 2015   •   17:56

Miliardarul lui Băsescu, Puiu Popoviciu, a pus mâna prin oamenii săi de încredere pe o despăgubire de la Autoritatea pentru Restituirea Proprietăţilor de peste 7 milioane de euro pentru 3.600 de metri pătraţi.

Valoarea despăgubirii a fost stabilită de instanţă şi urmează ca oficialii ANRP să emită titlul de despăgubire. Reprezentanţii ARNP susţin însă că au primit dosarul de la Primăria capitalei care a propus acodarea sumei de aproape 32 de milioane de lei potrivit deciziei instanţei de judecată.

Şeful ANRP spune că instituţia nu va acorda despăgubirea până când dosarul nu va fi reexaminat din nou de instanţă.

"Încă n-am dat nicio depăgubire. Ieri s-a discutat. Nu s-a luat nicio decizie, pentru că mulţi membri ai comisiei au cerut lămuriri", a spus George Băeşu, joi, la Antena 3.

--------------------------------

Într-un drept la replică remis Antena3.ro, avocata domnului Gabriel Aurel Popoviciu susţine că informaţiile prezentate sunt incorecte. Redăm mai jos dreptul la replică:

Facem mentiunea expresa ca asocierea domnului Gabriel Aurel Popoviciu cu faptele ce fac obiectul informarilor prezentate si a subiectelor dezbatute in cadrul emisiunii este eronata, fara suport probator. Domnul Gabriel Aurel Popoviciu nu are si nu a avut nicio implicare, directa/indirecta sau prin reprezentant, in derularea tranzactiilor imobiliare si a retrocedarilor mentionate in materialele jurnalistice prezentate in emisiunea dumneavoastra.

De asemenea facem precizarea ca domnul Gabriel Aurel Popoviciu nu a fost, nu este,si nu are si nici nu a avut vreo reprezentare la nivel de actionar sau in vreun alt fel in companiile Wellkept SRL sau Tatika Investment.

Andreia Pislaru, Avocat
CABINET AV. ANDREIA PISLARU | ATTORNEYS AT LAW

Dreptul la replică a fost prezentat şi în cadrul emisiunii Esenţial din data de 16 martie 2015, la Antena3.



×
Subiecte în articol: Puiu Popoviciu despagubire ANRP
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close