Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Adrian Ursu, mărturie surprinzătoare: Rezultatul s-ar putea să fie unul spectaculos

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Adrian Ursu, mărturie surprinzătoare: Rezultatul s-ar putea să fie unul spectaculos

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Adrian Ursu, mărturie surprinzătoare: Rezultatul s-ar putea să fie unul spectaculos
Sursa foto: foto: captura Antena 3
10 Noi 2019   •   15:08

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Adrian Ursu anunță rezultate spectaculoase în urma voturilor din primul scrutin al alegerilor prezidențiale. Într-o intervenție pe pagina de Facebook a Antenei 3, jurnalistul susține că vom avea parte de mari surprize.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019.”Pare că o să avem mari surprize. Rezultatul s-ar putea să fie unul spectaculos, chiar dacă această campanie electoral nu promitea nimic. Noi avem rezultatele exit-polurilor care sunt prezentate pe antena3.ro. Vor fi voturile din diaspora și putem da niște rotunjiri ale cifrelor în favoarea candidaților care au priză mai mare la românii de peste granițe. 

Sunt multe lucruri în mișcare. Ceea ce părea la ora 11:00 a fi un rezultat, la ora 13:00 s-a schimbat. La ora 15:00 așteptăm un nou val de date. Cifrele sunt în mișcare mai ales că se adaugă noi categorii de votanți.”, a spus Adrian Ursu.

Vezi întreaga declarație aici:

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close