Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Marii înfrânți ai turului întâi ai alegerilor prezidențiale

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Marii înfrânți ai turului întâi ai alegerilor prezidențiale

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Marii înfrânți ai turului întâi ai alegerilor prezidențiale
10 Noi 2019   •   21:55

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Primul tur al alegerilor prezidențiale s-a terminat, Klaus Iohannis e în finală, acolo unde se va duela cel mai probabil cu Viorica Dăncilă, potrivit tuturor estimărilor sociologice la ieșirea de la urne.

Noaptea e lungă, pe la sediile unor partide se ascut cuțitele deja, în timp ce unii candidați care se visau pe cai mari au eșuat copios.

Iată lista marilor înfrânți ai alegerilor prezidențiale din această duminică

1. DAN BARNA. Dacă va rata turul doi, Dan Barna poate fi considerat marele înfrânt al alegerilor prezidențiale. Liderul USR visa o finală fără PSD, dar va fi nevoit să-și facă griji pentru viitorul său în fruntea USR. Nu de alta, dar Barna nu a reușit să se ridice peste procentele partidului în ciuda unui vot masiv în diaspora.

2. MIRCEA DIACONU. Independentul Mircea Diaconu, susținut de PRO România și ALDE, era dat de unele sondaje în turul doi. Nu a prins nici podiumul.

3. ALEXANDRU CUMPĂNAȘU. Unchiul Alexandrei Măceșanu se visa președinte, pe fondul tragediei nepoatei sale. A încercat chiar să profite și în ultima secundă de cazul Caracal, lansănd vineri la Antena 3 o teorie-șoc: Luiza Melencu e în viață. O știre falsă, pentru că fata prezentată nu era Luiza.

4. Ultimul pe listă e Theodor Paleologu care se visa un challenger al lui Dan Barna. Nu a luat nici jumătate din scorul lui. 

 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close