Antena 3 CNN Actualitate Alertă cu bomba la Protecția Copilului, în Iași. Activitatea a fost întreruptă

Alertă cu bomba la Protecția Copilului, în Iași. Activitatea a fost întreruptă

Alertă cu bombă la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției Copilului Iaşi. Un echipaj al brigăzii antiteroriste şi poliţiştii sunt la faţa locului după ce tatăl unui copil de la centru a ameninţat că va detona o bombă.

Alertă cu bomba la Protecția Copilului, în Iași. Activitatea a fost întreruptă
Sursa foto: bzi.ro
de Alexandra Dima    |    30 Iun 2021   •   11:37

Un asistent social de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași a fost sunat, miercuri dimineața, de părintele unui copil aflat într-o măsură de protecție, care a amenințat că vine și pune o bombă la instituție. Activitatea a fost întreruptă și clădirea evacuată.

Activitatea de la DGASPC Iași a fost întreruptă în urma alertei cu bombă.

„Dimineața (miercuri - n.r.) un asistent social de la noi a primit un telefon de la o persoană care este în evidența direcției și are un copil într-o măsură de protecție specială. Este o persoană care are multiple internări la Socola, nu este prima dată când face scandal și este violent. A spus că în jumătate de oră vine și pune o bombă. În mod firesc, am anunțat organele competente care sunt acum la fața locului, s-a evacuat clădirea, s-a stabilit un perimetru de peste 100 metri și se verifică clădirea”, a declarat Ion Florin, directorul DGASPC Iași.

Oamenii legii fac verificări și încearcă să găsească pe cel care a sunat și a amenințat că pune bomba.

„În jurul orei 9.15 am fost sesizați de angajatul unei instituții despre faptul că o persoană a amenințat că va plasa o bombă. Polițiștii fac verificări, iar în funcție de cele constatate se vor lua măsurile legale”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close