Antena 3 CNN Actualitate Alertă la înmormântarea șoferului ucis de interlopii din Bolintin Vale. Jandarmii au împânzit orașul

Alertă la înmormântarea șoferului ucis de interlopii din Bolintin Vale. Jandarmii au împânzit orașul

Este alertă la înmormântarea șoferului omorât cu pietre de clanurile din Bolintin Vale. Șoferul microbuzului ucis este condus pe ultimul drum, iar zeci de polițiști și jandarmi au împânzit orașul.

Alertă la înmormântarea șoferului ucis de interlopii din Bolintin Vale. Jandarmii au împânzit orașul
Sursa foto: hepta
de Gabriel Dano    |    15 Ian 2022   •   11:32

Forțele de ordine vor rămâne acolo și după înmormântare pentru a preveni un posibil conflict. Sunt filtre care verifică mașinile suspecte, mai ales microbuze, pentru a nu exista persoane care să intre în localitate cu gând de răzbunare după cele întâmplate în ultimele zile.

De asemenea, sunt echipaje de jandarmerie pe strada unde sunt locuințele suspecților în crima care a avut loc duminică. Deocamdată, interlopii și familiilor lor au fugit din localitate, dar autoritățile cred că se vor întoarce ca să-și mai ia din bunurile abandonate în gospodării.

"Sunt foarte mulți polițiști și jandarmi acolo pentru a preîntâmpina un eventual conflict între cei rămași aici, între bolintineni și familiile acestea de romi. Înmormântarea lui Nicolae Tomescu va avea lor astăzi, în jurul prânzului. Vor fi sute de oameni, toți cei pe care i-am văzut la proteste în ultimele două-trei seri.

Va fi o înmormântare pașnică, oamenii spun că și-au atins cât de cât scopul și au atras atenția asupra situației de aici, tocmai de aceea au fost percheziții ieri pe strada unde stau familiile de romi certate de legea. Nu a fost ridicat nimeni pentru că toți au plecat, însă a avut loc o cercetare la fața locului, a fost adus principalul suspect de crimă, cel care l-a lovit cu piatra și l-a ucis pe Nicolae Tomescu, însă în continuare sunt oameni care prind curaj și vorbesc despre neregulile care au avut loc în ultimii ani aici și pe care Poliția nu le-a rezolvat", a transmis reporterul Antena 3 Cristi Popovici.

Structurile Poliției Române și Jandarmeriei Române efectuează sâmbătă 4 percheziții domiciliare, în cauza privind omorul săvârșit în localitatea Bolintin Vale. Activitățile se desfășoară în urma încuviințării mandatelor de către Tribunalul Giurgiu.

Prin perchezițiile domiciliare efectuate se caută elemente probatorii în cauza administrată de procurorul de caz. Ulterior, în baza probatoriului, se vor propune măsuri în cauză. Oamenii legii au ridicat de aici doar mijloace de proba, inclusiv haine din seara cu pricina, au fost audiati mai multi martori, nu au fost si mandate de aducere.

×
Subiecte în articol: Bolintin Vale
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close