Antena 3 CNN Actualitate Alexandria: Opt tineri audiaţi după ce ar fi înşelat peste 200 de persoane pe Internet

Alexandria: Opt tineri audiaţi după ce ar fi înşelat peste 200 de persoane pe Internet

Alexandria: Opt tineri audiaţi după ce ar fi înşelat peste 200 de persoane pe Internet
Sursa foto: Foto: blog.masslive.com
20 Feb 2012   •   22:23

Fiind bănuiţi că au înşelat peste 200 de persoane, opt tineri din Alexandria au fost audiaţi de către poliţişti şi un procuror, informează Mediafax. Aceştia se pare că organizau licitaţii false pe Internet, iar în urma celor 16 percheziţii efectuate la locuinţele lor, au fost adunate mai multe probe incriminatorii. Fraudele informatice implicau oferte de vânzare pentru autoturisme şi aparatură electronică, toate sub preţul pieţii, pentru a-i atrage mai uşor pe eventualii clienţi.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman, la descinderi au participat 45 de poliţişti şi opt grupe de intervenţie rapidă, iar în urma percheziţiilor au fost ridicate, în vederea cercetărilor, calculatoare personale, laptop-uri şi medii de stocare electronică a informaţiilor.
   
"Poliţişti din cadrul SCCO Teleorman şi procurori DIICOT - Serviciul Teritorial Teleorman, beneficiind de sprijinul logistic şi uman al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman şi BCCO Bucureşti, au efectuat 16 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Teleorman şi în municipiul Bucureşti, acţiunea vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în comiterea de înşelăciuni prin reţeaua internet. La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Teleorman au fost conduse opt persoane pentru audieri, urmând ca după finalizarea audierilor să fie dispuse măsurile legale în cauză", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, comisar Adrian Ilicea.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close