Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Cumpănașu, noi detalii despre cazul Caracal: Acesta ar fi trebuit să fie un Breaking News

Alexandru Cumpănașu, noi detalii despre cazul Caracal: Acesta ar fi trebuit să fie un Breaking News

Alexandru Cumpănașu, noi detalii despre cazul Caracal: Acesta ar fi trebuit să fie un Breaking News
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
06 Aug 2019   •   00:07

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a declarat la Antena 3 că va adăuga o altă solicitare în cadrul plângerii depuse la Parchetul General, pentru a solicita informații cu privire la parlamentarii județului Olt.  

„Voi adăuga o completare la plângerea inițială, să fie solicitate informații de la toți parlamentarii de Olt care au atribuții în de a culege informații, în a sta de vorbă cu oamenii, în a oferi audiențe”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Acesta a mai subliniat că în prezent există o tendință din partea tuturor instituțiilor în a ne explica că nu există rețele de trafic de persoane.

„Eu unul mă așteptam ca după cazul acesta și după ce s-a întâmplat ca Ministerul de Interne și Parchetul General să ne trezeacă în fiecare dimineață cu un Breaking News cum că a mai terminat un alt clan. Să văd vreo 250 de indivizi din aceste clanuri în închisoare”, a mai adăugat Alexandru Cumpănașu.

Citește Și Alexandru Cumpănașu, plângere penală la Parchet după tragedia de la Caracal: „Orice dispariție a persoanelor din ultimii 20 de ani va fi investigată”

Citește Și Mărturii cutremurătoare cu privire la telefonul lui Gheorghe Dincă de pe care a sunat Alexandra

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close