Antena 3 CNN Actualitate "Am avut impresia că suntem în iad". Mărturiile emoţionante ale şoferului microbuzului implicat în accidentul din Ungaria

"Am avut impresia că suntem în iad". Mărturiile emoţionante ale şoferului microbuzului implicat în accidentul din Ungaria

"Am avut impresia că suntem în iad". Mărturiile emoţionante ale şoferului microbuzului implicat în accidentul din Ungaria
04 Sep 2013   •   11:02

Vasile Huruianu, şoferul care conducea microbuzul implicat în accidentul din Ungaria, a ajuns acasă în România. Bărbatul povesteşte clipele de groază prin care a trecut, de la momentul în care s-a trezit în câmp, până la momentul în care şi-a smuls piciorul prins între fiare pentru a acorda un prim ajutor răniţilor.

Nu poate să uite însă moartea celor trei români, care nu au mai avut nicio şansă în urma impactului.

"Am coborât din maşină, mi-am smuls piciorul de acolo şi am ieşit.  (...) Am aşezat pe iarbă oameni cu picioare rupte, cu fracturi deschise, cu răni multiple. Toată lumea plângea. Am avut impresia că suntem în iad, undeva, dacă există aşa ceva", a spus emoţionat bărbatul.

Vasile Huruianu povesteşte că a reuşit să evite în ultimul moment un impact frontal, care s-ar fi soldat cu şi mai mulţi morţi.

"Noi nu am avut nicio şansă să facem nimic. Şansa a fost ceea ce s-a întâmplat. (...) Maşina este virată dreapta, dar eu nu îmi aduc aminte. Probabil că a fost un gest reflex. Nu sunt un erou", a mai spus el.

Acum, Vasile Huruianu simte că s-a născut a doua oară. Nu a uitat însă de cele trei victime care au decedat în urma accidentului şi se pregăteşte să meargă la înmormântarea lor.

Trei români au murit în accidentul care s-a petrecut vineri pe autostrada M5 în apropiere de Ocsa. Alţi şase oameni au fost răniţi grav.

Un camion de 42 de tone cu numere de înmatriculare bulgăreşti, care se îndrepta spre Budapesta, a intrat vineri dimineaţa în vehiculele oprite în coloană într-un ambuteiaj pe autostradă, fără urme de frânare.



×
Subiecte în articol: accident microbuz
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close