Antena 3 Actualitate "Am văzut oameni cu sânge pe faţă. Spărgeau geamurile ca să iasă". Mărturia şocantă a unui pasager dintr-un tramvai implicat în accident

"Am văzut oameni cu sânge pe faţă. Spărgeau geamurile ca să iasă". Mărturia şocantă a unui pasager dintr-un tramvai implicat în accident

10 Mai 2012   •   10:28
"Am văzut oameni cu sânge pe faţă. Spărgeau geamurile ca să iasă". Mărturia şocantă a unui pasager dintr-un tramvai implicat în accident
Sursa foto: Foto: Antena 3
Un pasager al unia dintre tramvaiele implicate în acidentul de joi din Capitală a povestit, în exclusivitate pentru Antena 3, cum s-a petrecut accidentul.

Frâna nu a fost bruscă. A apasat pe frână cam trei secunde, după care a urmat izbitura. (...) În momentul impactului, s-a întrerupt curentul, după care m-am ridicat şi s-au auzit vaiete. Nu stiu cum s-au deschis uşile şi m-am trezit afară mai mult împins”, a declarat pasagerul.

VEZI IMAGINI ŞOCANTE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Am vazut oameni răniti, cu sânge pe faţă. Din al doilea tramvai oamenii nu apucaseră sa iasă. Oamenii spărgeau geamurile ca să iasă afară”, a adăugat bărbatul.

"Toţi erau speriaţi. Am văzut cum oamenii au primit primul ajutor. Vreo trei minute am fost de pe altă planetă", povesteşte pasagerul.

Accidentul din Pasajul Lujerului s-a produs la ora 7.25, în Pasajul Lujerului, pe sensul spre Piaţa Presei. În accident au fost implicate trei tramvaie de pe linia 41, un al patrulea reuşind să oprească la timp. 

×
Subiecte în articol: martor marturie accident tramvai

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close