Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 a spulberat concurența la EXIT POLL! Lider absolut de audiență pe întreaga piață

Antena 3 a spulberat concurența la EXIT POLL! Lider absolut de audiență pe întreaga piață

Antena 3 a spulberat concurența la EXIT POLL! Lider absolut de audiență pe întreaga piață
25 Noi 2019   •   10:16

Românii au aflat rezultatul alegerilor de la ANTENA 3. Aseara de la ora 21.00 , Antena 3 a difuzat singurul şi cel mai precis exit poll al acestor alegeri realizat de Curs Avangarde. Imediat după inchiderea urnelor, într-o ediţie spectaculoasă, românii au aflat în direct cine este marele câştigator al celui de-al doilea tur al prezidenţialelor. 

Antena 3 a fost cea mai urmărită televiziune din România în ziua în care românii şi-au ales preşedintele. Mai mult, postul nostru a fost lider absolut de audienţă la ora 21:00, în momentul în care a fost afişat rezultatul singurului EXIT POLL al alegerilor.

Antena 3, lider absolut de audiență în MINUTUL DE AUR

Românii au preferat postul Antena 3 în Prime Time, o arată şi cifrele. În intervalul orar 19 - 24 postul nostru de televiziune a prezentat primele rezultate ale EXIT-POLL-ului şi, dar şi primele reacţii ale celor doi candidaţi din turul doi al alegerilor prezidenţiale. Iar, toate cifrele şi statisticile au fost interpretate şi comentate de către specialişti şi sociologi. 

Ieri, când românii au votat în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, Antena 3 a fost lider de audienţă pe întreaga zi.

Postul nostru de televiziune a transmis în direct momentele în care au votat cei doi candidaţi la prezidenţiale, foştii candidaţi, dar şi alţi politicieni şi declaraţiile acestora. Astfel, Antena 3 atins un rating de 4.1 şi o cotă de piaţă de 15.6, dublu sau chiar triplu în comparaţie cu celelalte posturi de televiziune. 

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close