Antena 3 Actualitate Anunț pentru românii care vor să plece în străinătate la sfârșit de an, din Aeroportul Otopeni. Se așteaptă cozi uriașe

Anunț pentru românii care vor să plece în străinătate la sfârșit de an, din Aeroportul Otopeni. Se așteaptă cozi uriașe

de Adelina Miron    |    27 Dec 2021   •   21:51
Anunț pentru românii care vor să plece în străinătate la sfârșit de an, din Aeroportul Otopeni. Se așteaptă cozi uriașe
Sursa foto: Hepta

Românii care intenționează să plece la sfârșit de an în străinătate, din Aeroportul "Henri Coandă" din Otopeni, sunt sfătuiți să vină cu cel puțin 3 ore înainte de ora decolării, pentru că se estimează o dublare a numărului de pasageri.

Sunt deschise și operaționale toate ghișeele de check-in precum și toate filtrele de control de securitate și ghișeele de control pașapoarte.

„Facem apel la toți pasagerii să respecte măsurile de combatere a pandemiei de CoVid-19 aplicabile în aeroport, inclusiv pe cele privind distanțarea și purtarea măștii de protecție.

Recomandăm ferm pasagerilor să se prezinte din timp la aeroport – cu minimum 3 ore înaintea orei decolării – și să dețină toate documentele necesare călătoriei, așa cum le este solicitat de către compania aeriană transportatoare ( bilet de avion, carte de identitate / pașaport, certificate de testare / vaccinare, cod QR PLF, etc.).

De asemenea, rugăm pasagerii să manifeste răbdare și înțelegere pentru eforturile personalului din aeroport – autoritățile din multe țări de destinație solicită, la check-in, și verificarea documentelor medicale pe lângă cele uzuale (CI/pașaport și bilet de avion), ceea ce face ca durata acestor formalități să fie semnificativ extinsă.

Cele mai multe aeroporturi europene și din întreaga lume se confruntă în această perioadă cu o situație similară, perioada Sărbătorilor de Iarnă fiind una în care, tradițional, oamenii călătoresc mai mult.”, transmite Compania Națională Aeroporturi București.
 

×
Subiecte în articol: Aeroportul Henri Coanda Otopeni
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close