Antena 3 CNN Actualitate ANUNŢUL făcut de Loteria Română înainte de marea extragere de azi. "NU ne asumăm responsabilitatea"

ANUNŢUL făcut de Loteria Română înainte de marea extragere de azi. "NU ne asumăm responsabilitatea"

ANUNŢUL făcut de Loteria Română înainte de marea extragere de azi. "NU ne asumăm responsabilitatea"
de O.P.    |    13 Iun 2013   •   12:44

Loteria Română a postat pe site-ul oficial un avertisment referitor la site-urile care furnizează informaţii despre extragerile LOTO, precum şi cele care pretind că le oferă jucătorilor posibilitatea de a juca online la jocurile organizate şi administrate de C.N. "Loteria Română" S.A.

"Cu privire la site-urile care postează diverse informaţii legate de instituţia noastră, precum şi cele care pretind că oferă jucătorilor posibilitatea de a juca on-line la jocurile organizate şi administrate de C.N. “Loteria Română” S.A. facem următoarele precizări:

Site-urile oficiale ale C.N. “Loteria Română” sunt www.loto.ro şi www.pariloto.ro. Prin urmare, C.N. “Loteria Română” S.A. nu îşi asumă niciun fel de responsabilitate cu privire la informaţiile postate pe oricare alt site care foloseşte date care au legătură cu instituţia noastră (sigle de joc, rezultate trageri, comunicate de presă, scheme de joc, preţuri variante de joc ş.a.).", se arată în comunicatul Loteriei Române.

×
Subiecte în articol: Loteria Română Loto 6/49

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close