Antena 3 CNN Actualitate Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni, din pricina unor probleme tehnice. Peste 298 de pasageri vor fi preluați de o altă aeronavă

Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni, din pricina unor probleme tehnice. Peste 298 de pasageri vor fi preluați de o altă aeronavă

Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni, din pricina unor probleme tehnice. Peste 298 de pasageri vor fi preluați de o altă aeronavă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
18 Iul 2017   •   13:07

UPDATE: Toți pasagerii aeronavei sunt in siguranta in zona de tranzit a Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti si urmeaza a fi transferati spre destinatia lor finala in cursul acestei dupa-amieze, se arată într-un comunicat oficial.

In acest sens, o aeronava Boeing 747 va fi trimisa special pentru a prelua toti pasagerii, aterizarea acesteia la Bucuresti fiind programata in jurul orei 15:00, urmand sa decoleze spre destinatia finala in jurul orei 16:00.

Aeronava Airbus A330 va ramane la sol pentru reparatii, urmand a se intoarce fara pasageri la hub-ul companiei de la Amsterdam. 
 
 
Stirea inițială
Un avion aparținând companiei KLM, care efectua o cursă pe ruta Kuweit City - Amsterdam, a solicitat aterizarea de urgență pe Aeroportul Otopeni din motive tehnice, după ce comandantul a reclamat un consum crescut de ulei la unul dintre motoare.

La bord se aflau 298 de pasageri și echipajul.

Imediat, pe Aeroportul Henri Coandă s-a format dispozitivul de urgență, conform procedurilor standard. Aeronava a aterizat în siguranță, însă pasagerii nu au fost încă debarcați.

Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă se desfășoară în condiţii normale.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close