Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Alexandrescu explică MOTIVELE pentru care acuzaţia de ŞANTAJ nu se justifică

Avocatul lui Alexandrescu explică MOTIVELE pentru care acuzaţia de ŞANTAJ nu se justifică

Avocatul lui Alexandrescu explică MOTIVELE pentru care acuzaţia de ŞANTAJ nu se justifică
06 Iun 2013   •   18:23

Avocatul lui Sorin Alexandrescu a explicat în ediţia specială a emisiunii "100 de minute" de la Antena 3 că, în apărarea acestuia, a arătat pe fond instanţei că nu s-a îndeplinit condiţia obligatorie a oricărei arestări preventive, şi anume aceea a existenţei unor probe sau indicii temeinice că inculpatul a săvârşit o infracţiune.

Gheorghiţă Mateuţ a arătat că infracţiunea de şantaj de care a fost acuzat directorul Antena Group nu are obiect material. Potrivit avocatului, ar fi avut obiect material doar dacă s-ar fi comis prin violenţă sau dacă partea vătămată ar fi fost vizibil afectată de infracţiune.

În cazul lui Alexandrescu, reprezentantul RCS RDS a declarat că se simte tulburat de acest "şantaj" abia după formularea plângerii către DNA.

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că l-a şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei, a decis definitiv, joi, Tribunalul Bucureşti, care a admis recursul faţă de arestarea preventivă dispusă în cazul acestuia. 

Sorin Alexandrescu: Şantajul nu există. Administratorul RCS&RDS a vrut să facă o înţelegere cu mine

RCS&RDS nu respecta contractul cu LPF şi făcea avere din încălcarea clauzelor. Antena 3 are probele în acest dosar

×
Subiecte în articol: Sorin Alexandrescu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close