x close

Bărbat dat în urmărire de 10 ani, prins după ce a depăşit viteza legală. Se ascundea la televizor

de Antena3    |    18 Feb 2011   •   15:51
Bărbat dat în urmărire de 10 ani, prins după ce a depăşit viteza legală. Se ascundea la televizor 483 Foto: canada.com

Un bărbat căutat pentru înşelăciune, dat în urmărire de 10 ani, a fost prins abia acum, deşi apărea frecvent la televizor, fiind chiar directorul unei televiziuni din Piatra Neamţ. Poliţiştii l-au oprit să-i dea o amendă pentru viteză şi şi-au dat seama că au de-a face cu un urmărit general.

La începutul acestei luni, Viorel Andrei a fost prins de poliţiştii din Buzău în timp ce conducea cu 155 km/h. Ocazie cu care, jurnalistul a prezentat un permis anulat. Mai târziu, s-a legitimat însă cu un alt document, care s-a dovedit a fi fals. Viorel Andrei a fost reţinut şi identificat după adevăratul lui nume.

Potrivit jurnaliştilor nemţeni, poliţiştii nu l-au recunoscut niciodată pentru că în baza de date exista o poză de-a sa de buletin, de la 14 ani.
În tot acest timp, Viorel Pleşcan şi-a construit o identitate nouă, cu acte false, un alt CNP şi două permise de conducere.

Procurorii anchetează acum şi modul în care a reuşit Pleşcan să facă rost de noi acte. Este suspectat faptul că el a avut o serie de complici în Poliţie.

 

Citeşte mai multe despre:

barbat inselaciune televizor Piatra Neamt director
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati