Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Făgăraş a convins o tânără angajată la păcănele că a câştigat de 10 ori mai mult decât câştigase în realitate

Un bărbat din Făgăraş a convins o tânără angajată la păcănele că a câştigat de 10 ori mai mult decât câştigase în realitate

Un băbat în vârstă de 40 de ani, din Făgăraş, s-a bucurat atât de tare atunci când a câştigat la păcănele încât a convins-o pe angajată sălii de jocuri să îi dea de 10 ori mai mulţi bani decât câştigase în realitate.

Un bărbat din Făgăraş a convins o tânără angajată la păcănele că a câştigat de 10 ori mai mult decât câştigase în realitate
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    14 Feb 2021   •   11:18

Totul s-a întâmplat pe 19 ianuarie 2021, în jurul orei 17.00, atunci când bărbatul din Făgăraş a intrat în sala de jocuri şi a băgat într-un aparat de tip slot machine suma de 100 de lei.

În scurt timp, aparatul a afişat o imagine câştigătoare, moment în care bărbatul şi fratele său, aflat lângă el, au început să strige: "200 de milioane! 200 de milioane!"

Ceilalţi jucători s-au adunat lângă aparat, iar când tânăra angajată a sălii de jocuri s-a dus să verifice aparatul a descoperit că pe ecran era afişat numărul 2.000.000 (puncte), însă, din cauza aglomeraţiei şi a clienţilor care se bucurau i-a crezut pe cuvânt pe aceştia şi i-a dat câştigătorului suma de 20.000 de lei.

A doua zi, proprietarul sălii de jocuri a verificat aparatele şi a descoperit că, în realitate, cele 2.000.000 de puncte afişate pe aparatul câştigător cu o seară înainte reprezentau, în realitate, un câştig de numai 2.000 de lei.

Angajata sălii de jocuri l-a contactat pe "câştigător" şi i-a explicat situaţia, însă acesta din urmă a refuzat să se întoarcă şi să înapoieze restul de bani.

În urma acestei situaţii, patronul sălii de jocuri a depus o plângere penală, iar câştigătorul a fost trimis în judecată pentru însuşirea bunului găsit sau ajuns din greşeală la făptuitor, notează bizbrasov.ro.

La audieri, reprezentanţii sălii de jocuri au explicat că banii introuşi în aparat se transformă în credit, astfel că 100 de lei valorează 100.000 de puncte.

Drept urmare, cele 2.000.000 de puncte făcute de bărbatul din Făgăraş reprezentau un câştig de 2.000 de lei, însă angajata s-a încurcat în zerouri şi l-a crezut pe client când a spus că a câştigat 200 de milioane (n.r. 20.000 de lei).

Într-un final, bărbatul a înapoiat banii, înainte ca dosarul să ajungă în instanţă.

×
Subiecte în articol: Fagaras pacanele sala de jocuri
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close