Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Fălticeni a vrut să îşi salveze capra dintr-o fântână, dar a uitat să lege funia

Un bărbat din Fălticeni a vrut să îşi salveze capra dintr-o fântână, dar a uitat să lege funia

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Fălticeni, a încercat să îşi salveze capra care căzuse într-o fântână, motiv pentru care s-a legat cu o funie de picioare şi a coborât în fântână, însă a uitat să lege celălalt capăt al funiei.

Un bărbat din Fălticeni a vrut să îşi salveze capra dintr-o fântână, dar a uitat să lege funia
Sursa foto: ISU Suceava
de Alin Tarnovschi    |    31 Aug 2020   •   12:15

Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 13.00, pe un câmp din zona comunei Drăguşeni, judeţul Suceava. Povestea a început însă de vineri, cu o zi înainte, atunci când capra bărbatului a căzut într-o fântână dezafectată.

A doua zi, bărbatul a demarat operaţiunea de salvare a caprei, motiv pentru care a luat o funie şi a pus la cale un plan de a coborî în fântână şi a recupera capra.

Din păcate pentru el, planul s-a dovedit a fi eşuat, mai ales pentru că...  a uitat să lege funia.

"Pompierii militari fălticeneni au fost solicitaţi sâmbătă, în jurul orei 13:20, să intervină pentru salvarea unei persoane, care a căzut într-o fântână dezafectată, fără apă, situată pe un teren viran de pe raza comunei Drăguşeni.

Pompierii l-au salvat pe bărbat şi i-au salvat şi capra

Victima, un bărbat de 41 de ani, a venit la fântână, unde, cu o zi înainte, îi căzuse o capră, cu gândul să-şi salveze animalul. S-a legat cu o funie de un picior şi a vrut să coboare. Din nefericire, a uitat să lege celălalt capăt al funiei, pentru a fi asigurat, şi a căzut în gol, de la o înălţime de aproximativ 12 metri.

Şansa bărbatului, dat fiind locul izolat, în câmp, a fost faptul că alţi cetăţeni au observat întâmplarea şi au solicitat imediat ajutor la 112.

Pompierii militari, sosiţi la faţa locului, şi-au luat toate măsurile de siguranţă, iar un salvator, cu ajutorul accesoriilor specifice, a coborât în fântână, i-a asigurat și i-a pregătit pe cei doi pentru extragere. Ulterior, atât omul, cât şi animalul, au fost aduși la suprafață, sănătoşi, fără probleme deosebite, care să necesite transportul la spital, respectiv la o clinică veterinară", se arată într-o postare pe Facebook a ISU Suceava.

×
Subiecte în articol: Suceava Fălticeni
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close