Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Vaslui şi-a omorât unchiul, l-a pus într-un sicriu şi l-a dus, noaptea, acasă la preotul satului

Un bărbat din Vaslui şi-a omorât unchiul, l-a pus într-un sicriu şi l-a dus, noaptea, acasă la preotul satului

Un bărbat din comuna Micleşti, judeţul Vaslui, şi-a omorât unchiul, cu care era vecin, l-a pus într-un sicriu şi l-a dus, noaptea, acasă la preotul satului, pe care l-a rugat să înmormânteze pentru că "a murit din senin".

de Lili Trifu    |    19 Sep 2023   •   13:48

Bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat că şi-a omorât unchiul în vârstă de 83 de ani. Suspectul, care locuia împreună cu concubina sa, avea casa în aceeaşi curte cu unchiul său și într-un acces de furie l-a strâns de gât pe bătrân.

Când a realizat că l-a omorât, l-a pus într-un sicriu, l-a urcat într-un utilaj agricol și a plecat cu el spre casa preotului din localitate. Pe drum a fost văzut de niște tineri care au filmat utilajul cu sicriul deasupra și au postat imaginile pe TikTok.

Citeşte şi: "Bă împuţit, nesimţit!" | Viceprimarul din Botoroaga i-a luat apărarea primarului şi a dat vina pe victimă, în direct la Radio ZU

Ajuns la poarta casei preotului, agresorul i-a cerut acestuia să îl îngroape pe bărbat susținând că bătrânul a murit din senin. Preotul a refuzat şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului. Ulterior, în urma constatărilor preliminare emise de către Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, întrucât în cauză s-au pus în evidență săvârșirea unei infracțiuni contra vieții, dosarul penal a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru continuarea cercetărilor.

Drept urmare, suspectul în vârstă de 67 de ani a fost reţinut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Ulterior, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Vaslui, instanța dispunând măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

×
Subiecte în articol: Micleşti Vaslui crimă IPJ Vaslui TikTok
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close